Om het verblijf in de pipowagen voor uzelf maar ook de gasten na u net zo aangenaam te maken vragen wij u om de volgende regels na te leven:

1. Wij spreken af, en je verklaart hierbij, dat je het natuurhuisje persoonlijk betrekt. Ook verklaar je dat je het huisje en het terrein rondom op een nette en correcte wijze gaat bewonen en dat er tijdens het verblijf geen overlast veroorzaakt zal worden. Breng je onverhoopt schade toe aan het terrein/huisje of is er sprake van nalatig gebruik, dan kunnen de kosten daarvan op jou verhaald worden door de verhuurder.


2. Het natuurhuisje wordt gemeubileerd verhuurd en is voorzien van voldoende keukengerei, vaatwerk, glaswerk, dekens en kussens voor het hele gezelschap. Bij aankomst zijn alle apparaten in werking. Mocht dit niet zo zijn, informeer dan zo spoedig mogelijk de verhuurder of zaakwaarnemer. Zij zullen dan zo snel mogelijk het probleem proberen te verhelpen. Ook ben je als gast verplicht de verhuurder van het natuurhuisje binnen 24 uur na aankomst te waarschuwen in geval van schade in het gebouw en de bijgebouwen of bijbehorende gebouwen.


3. Uiteraard gaan we ervan uit dat je een zorgeloos verblijf hebt, maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het belangrijk dat je als gast verzekerd bent tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid die gepaard gaat met de huur van een natuurhuisje (brand- en waterschade). Ben je niet WA verzekerd, dan kan je persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor deze schadekosten en voor de rente over deze kosten. De verhuurder zelf heeft het verhuurde natuurhuisje en bijgebouwen ook verzekerd (opstal en inboedelverzekering). Daar is men toe verplicht.


4. Verder is het belangrijk om te weten dat je als gast de verhuurder of zijn/haar vertegenwoordiger nooit de toegang tot het natuurhuisje mag weigeren als hierom gevraagd wordt.

5.   Roken mag niet in de pipowagen, wel kunt u buiten op het terrasje zitten. Let u erop dat u een asbak gebruikt? Deze is aanwezig.

6.   Wanneer u gebruik maakt van de houtkachel mag hier alleen de aanwezige houtblokken in worden gedaan.